HOE HET BEGON

Op 8 juni 2017 vond de eerste SAAM ontmoeting plaats in een speeltuin in de Wolfskuil. We mistten een laagdrempelige ontmoetingsmogelijkheid voor ouders en jonge kinderen in Nijmegen. En het leek ons ontzettend leuk om die zelf op te zetten. Dus vlak voor de zomer waagden we de sprong! Met een flyer voor de eerste maand, gevuld met wekelijks een ontmoeting en een zo professioneel mogelijke Facebookpagina gingen we van start!.
En wat is ons initiatief meteen goed ontvangen!! Iedere week kwamen ouders naar onze ontmoetingen. Op Facebook kon je zien dat we gevolgd werden en ouders spraken erover met vrienden en bekenden.
Na een jaar was duidelijk dat SAAM volop omarmd was door een grote groep ouders. En ook onder nieuwe ouders steeds meer bekendheid kreeg. Inmiddels hebben we zelfs meer dan 100 ontmoetingen georganiseerd en hebben zo’n 150 ouders ons weten te vinden in een speeltuin of cafe. Een groep van zeker 25 ouders komt vaak naar ontmoetingen en kent elkaar dan ook goed. SAAM is echt gevestigd is en daar zijn we enorm blij mee!

Alsof dit nog niet genoeg is, groeit ook de organisatie van SAAM. JoAnn, Lori en ik (Jiske) begonnen met z’n drietjes, maar inmiddels denken en organiseren steeds meer ouders mee. Sommigen zijn gastvrouw, anderen organiseren hele activiteiten en weer anderen helpen mee met opbouwen of opruimen. Zo mooi en zo fijn! Dit vergroot de mogelijkheden van SAAM enorm en maakt het ook nog leuker. Want ook hierin staat SAAM voor samen. Alleen door het samen te doen, kunnen we SAAM laten groeien en bloeien. En daar zijn we dus volop mee bezig. Fantastisch!

Wil je ook een keer naar een ontmoeting komen? Kijk op onze agenda en kom gerust langs. Iedereen is welkom en ontmoetingen zijn vrij toegankelijk, vaak zonder aanmelding. Uitgebreide informatie over de ontmoetingen is te vinden op onze website en onze Facebookpagina.
Heb je nog vragen? Wil jij ook iets extra’s bijdragen? Laat het ons dan weten. We kunnen bij heel diverse dingen nog hulp gebruiken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s