SAAM Family Market

Over 2 weken is het zover! Dan is de SAAM Family Market. De markt waarmee we laten zien dat er zoveel warmte, gezelligheid en inspiratie beschikbaar is voor jou als ouder! Soms kan het zo voelen dat je er alleen voor staat of dat je de enige bent die het ouderschap soms (of vaak) moeilijk of vermoeiend vindt. Maar deze markt zal je laten zien dat dat niet zo is!! Je kunt hier met iedereen praten en je vragen stellen, je kunt overal even lekker een kopje thee gaan drinken, je kunt je kind lekker laten spelen en je kunt ondertussen ook nog lekkere dingen eten en leuke dingen kopen!! Wat wil je nog meer!?

Wij zijn ontzettend trots op wat er deze dag komt te staan en we zijn ontzettend blij met iedereen die eraan meewerkt!

De ochtend (10.00 uur – 13.00 uur) is perfect geschikt voor ouders die een kindje verwachten en/of jonge kinderen hebben. Er is een MARKT met rondom dragen en met diverse fijne producten. Er is een PROEFTUIN met professionals waarmee je in gesprek kunt over de het eten van je kindje, diens onrust of over borstvoeding en de kraamperiode. Er zijn VOORLICHTINGEN over bijv. dragen en optillen, wanneer je naar de huisarts gaat en babygebaren. Er zijn KINDERACTIVITEITEN, namelijk KinderCrea, Schminken en niet te vergeten de speelkamer en het springkussen. Er is een DRAAGCONSULT en een FOTOSHOOT mogelijk! En dan is er ook nog allerlei lekker ETEN. Bijvoorbeeld de appel-kaneelbroodjes van Streekbakker Jorrit!

De middag besteden we meer aandacht aan oudere kinderen. De MARKT is er nog steeds, dus leuke dingen, zoals kaarsen, natuurlijke cosmetica en bloesemremedies kunnen nog steeds gekocht worden. De proeftuin heeft plaats gemaakt voor een WORKSHOPRUIMTE met de workshops ‘Je kind als spiegel’ en ‘Het Kind van 9’. De eerste is ook toegankelijk voor ouders met jonge kinderen. En ‘Het Kind van 9’ gaat in op een ontwikkeling die tussen de 7 en 11 jaar kan spelen. Dan zijn er daarnaast ook nog VOORLICHTINGEN. Bijvoorbeeld over wat je kan doen als je geen vat lijkt te krijgen op op gedrag van je kind. Ook nu zijn er weer speciale KINDERACTIVITEITEN, want Circus Waaghals komt langs en legt een hele piste uit waarop allerlei trucs uitgeprobeerd kunnen worden. En de speelkamer en het springkussen zijn er ook nog steeds. Waarbij de voetbaltafel en pingpongtafel oudere kinderen meer aan zullen spreken dan de jongere! Ook de FOTOSHOOT en een DRAAGCONSULT zijn nog te boeken en er is vast nog wel wat lekkers te ETEN over. Kortom, zin in een uitje met je kinderen en wat inspiratie rondom het ouderschap: kom ook s’middags naar de SAAM Family Market!

Wacht niet langer. Laat ons zien dat ook jullie geloven in deze markt voor ouders en kinderen. En kom! Koop je kaartje via: https://www.nowonlinetickets.nl/…/83D962AF4A23F4F993368F8E7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s