Geslaagde SAAM Family Market

De SAAM Family Market op 6 oktober 2019 was een heus feest! Wat een zorg en aandacht van alle deelnemers voor hun bijdrage en de bezoekers die ze daarbij ontvingen. Wat een enthousiasme van alle vrijwilligers die meehielpen om deze dag mogelijk te maken. En wat een fijne sfeer onder de bezoekers. We zagen zowel ouders als kinderen gezellig rondlopen en geïnteresseerd luisteren en kijken. We kijken terug op een prachtige dag.

Bedankt iedereen voor jullie unieke en persoonlijke bijdrage.

Als we nog wat prachtige foto’s binnenkrijgen van JORNB Photography die de rustige en liefdevolle sfeer in de proeftuin zichtbaar maken, evenals het enthousiasme van de kinderen bij het circus, dan delen we die ook nog.

Wel nog een speciale foto van Hamoud die samen met Jasper heerlijk eten heeft bereid.

En…. we gaan binnenkort weer starten met de organisatie van de volgende editie!! Dus houdt deze site en/of Facebook in de gaten. De datum is al geprikt. Zondag 15 maart komt er een vervolg. Weet je nu al dat je hieraan wil bijdragen, laat het ons dan weten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s